Er graviditetstesten negativ?

Er graviditetstesten negativ?

Et negativt resultat af graviditetstesten betyder, at testen ikke har påvist hCG i din urin. Hvis din menstruation er meget forsinket, eller din menstruation er udeblevet, og du får et negativt resultat, er det usandsynligt, at du er gravid.

Hvordan fungerer en graviditetstest?

En graviditetstest fungerer ved at påvise hCG-hormonet, der som regel kun er til stede i din krop, hvis du er gravid. Dine hCG-niveauer øges med tiden, hvis du er gravid. Et negativt resultat af graviditetstesten betyder, at testen ikke har påvist hCG i din urin.

Kan du teste molar graviditet?

Du kan teste positivt, hvis du har en molar graviditet. En molar graviditet er en meget sjælden komplikation, der forekommer i de meget tidlige befrugtningsfaser, og som får fosteret til at udvikle sig på abnorm vis. I en fuld molar graviditet – når alt det genetiske materiale fra moderen går tabt under befrugtning – er der ingen baby.

Hvornår kan du påvise graviditet?

Selv de mest følsomme graviditetstests til “tidlig påvisning”, der kan fås, kan kun påvise graviditet op til seks dage før din udeblevne menstruation (hvilket er fem dage, før du forventer din menstruation), og selv da vil disse tests ikke kunne påvise alle graviditeter så tidligt.