Wat is Play Time van Telenet?

Wat is Play Time van Telenet?

Met Play herbekijk je tv-programma’s van de laatste 7 dagen, op je tv, wanneer jij wil via Terugkijk TV. Je kan met Play ook een pak films en series opvragen, zowel Vlaamse, internationale als voor kids.

Wat is Yelo play van Telenet?

Telenet TV-app en Telenet TV yelo-app-app Met onze tv-apps kijk je niet alleen naar live tv, films en series maar ook naar je opnames op je smartphone of tablet (enkel als je internet en digitale tv van Telenet hebt). In de handige TV-gids zie je wat er de volgende 2 weken op tv is.

Waarom kiezen voor Telenet?

Loon & voordelen, die het verschil maken. Werken bij Telenet/BASE is fantastisch. Door de leuke sfeer, interessante opleidingen, fijne collega’s en moderne shops. Maar ook onze mooie lonen en te personaliseren voordelenpakketten maken het verschil.

Welke zender Voetbal Telenet?

Op Play Sports GO! zullen alle competities van Play Sports beschikbaar zijn behalve de kanalen en wedstrijden van Eleven Sports. Dit betekent dat naast de Jupiler Pro League ook de Europa League, Bundesliga, Premier League en Eredivisie te zien zijn.

Heeft Telenet RTL4?

Telenet on Twitter: “@marinaboudry RTL4 zit helaas niet in ons aanbod, Marina. We kunnen je hier dus niet mee helpen.

Hoe werkt Triiing van telenet?

Triiing is de app die Telenet gratis aanbiedt aan klanten met een vaste telefoonlijn en internet. Met die app kunnen ze ook bellen met ‘VOIP’, de technologie die telefoneren over het internet mogelijk maakt. Het voordeel? Je telefoontje kost niks extra, het tikt gewoon aan bij de data van je internetverbruik.

Wat kost Yelo play?

De yelo-app is gratis, maar zijn er kosten verbonden aan her gebruik van Yelo tv met PC of Mobile of tablet? Wat daarin zit bekijk je eveneens gratis. Indien dit antwoord je geholpen heeft mag je dit aangeven als oplossing (eventuele kudos mogen ook :D). Andere mensen met dezelfde vraag zijn dan ook sneller geholpen.

Wat heeft Telenet te bieden?

Telenet TV is via een website en een app beschikbaar voor smartphones, tablets, Android TV & Apple TV. Tevens bieden de smartphone en tablet apps ondersteuning voor AirPlay en Chromecast.

Hoe noemde Base vroeger?

Geschiedenis

  • KPN Orange. BASE werd in 1999 opgericht als KPN Orange.
  • KPN Mobile. Toen France Télécom in februari 2001 de Britse operator Orange overnam, werd KPN Orange integraal overgenomen door KPN Mobile.
  • BASE Company.
  • SNOW.
  • Mobiel internet en overname ALLO Telecom.
  • BASE.
  • Sponsoring.

Hoe Telenet tv kijken in buitenland?

Live televisiekijken via Yelo Play nu ook mogelijk via 3/4G en vanaf 1 april ook in het buitenland. Vanaf nu kunnen Telenet-klanten via Yelo Play in België live naar hun favoriete televisieprogramma’s kijken op laptop, tablet of smartphone, van op eender welke wifiverbinding of via 3G of 4G.