# How many hours is 135 miles?

## How many hours is 135 miles?

Explanation: 135/45=3 Answer is 3 hours.

## How many hours driving is 120 miles?

1 hour 36 minutes.

How many hours is 100 miles?

Distance = 100 miles, Time = 4 hours, Therefore the average Speed was 25 mph.

How many hours is 180 miles?

Time taken to cover 180 miles =180/55=3.28 Hours or = 3 Hours 16 Minutes 22 Seconds Answer. Take 180 and divide it by 55. This gives you the number of hours it will take you to get to where you’re going. It will take you 3.27 hours.

### How long did it take a driver to travel 250 miles traveling at 50 miles per hour?

For example, if the total distance travelled was 250 miles and the time it took was 5 hours, then the average speed was 250 / 5 = 50 miles per hour (mph).

### How long does it take to travel 135 miles at 55 mph?

It takes you 3 hours to drive 135 miles. you drive 55 miles per an hour on highways and 40 miles per an hour on other roads.

How long will it take you to drive 120 miles at a speed of 15mph?

It would take you 8 hours.

How long would it take to travel 120 miles at a speed of 60 mph?

It took Joe 2 hours to drive 120 miles at 60 mph, and it took 3 hours at 40 mph, giving us a total time of 5 hours. In the steps above we calculated total distance (120 miles + 120 miles = 240 miles), and we just found total time (5 hours).

## How many hours is 500 miles?

Total time to cover 500 miles non stop is 6.5 hours.

## How many miles is 1 hour?

A mile has 5,280 feet, and an hour has 3,600 seconds, so 60 miles per hour is: 60 x 5,280 / 3,600 = 88 fps.

How long does it take to drive 648 miles?

T hours = 648 miles/72 miles/hour = 9 hours…..

How far can you travel at 55 miles per hour?

At 55 mph, on a dry road with good brakes, your vehicle will skid approximately 170 feet more before stopping. This distance, combined with the perception and reaction distances, means you need about 300 feet to stop a car traveling at 55 mph.